15 de febrer 2017

croquetes d'espinacs i parmesà sense gluten

Aquestes són unes croquetes molt fàcils de fer i que donen molt bon resultat.
He despertat el blog de cuina que tenia adormit massa temps.
Així que passo amb la llista d'ingredients:
250 gr. d'espinacs
1 cull. sopera de parmesà
1 ou
6 nous trinxades a trossets
pa ratllat -en el meu cas sense gluten-
una mica de llet si li cal, però generalment no fa falta, ja queda prou amorosit.


Fer bullir els espinacs amb aigua i sal i deixar-los escórrer.
Els tallem menuts i els posem en un cossi on els barrejarem amb el parmesà, l'ou i pà ratllat.
Si hi volem afegir una mica de llet, ara és l'hora.


Trinxem les nous, sense que quedin massa petites i les afegim a la barreja procurant que tot plegat quedi una massa homogènia.
Amb una cullera anem agafant porcions, les tornem a enfarinar per tot arreu i en fem les croquetes.

En una paella amb una mica d'oli d'oliva AOVE, les anem enrossint per totes bandes i ja les tenim a punt per servir o per guardar a la nevera o congelades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada