26 de gener 2015

SALSA NEUTRE PER LA PASTA. TMX

Aquesta salsa és una variant del sofregit de tota la vida, per poder acompanyar uns raviolis se'm va acudir que no feia falta massa cosa però tot i això volia una salsa amb "iniciativa".
Necessitarem:
1 ceba tendra mitjana
100 gr. de tomàquet triturat
4 grans d'all o el seu equivalent en alls tendres.
60 ml. d'oli d'oliva AOVE
sal, orenga i alfèbrega (a voluntat)
150 gr de formatge tipus Tetilla.
Posarem al vas de la TMX la ceba (aprofitant al màxim la cua), els grans d'all i l'oli i ho triturarem 5" a vel. 7, tot seguit ho sofregirem durant 5' temp. 100º vel. 2. Obrirem i hi afegirem  el tomàquet triturat, la sal, les herbes i el formatge i ho programarem 5' temp. 100º vel. 2. Ja tenim la salsa llesta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada