20 de juliol 2014

MUFFINS DE POMA AMB LA THERMOMIX

Avui adapto la recepta de muffins que faig habitualment a la Thermomix, segurament sembli una bogeria de llençar-me el segon dia de tenir-la a casa a fer probatures, però no me'n puc estar.
Són uns muffins que amb el temps me'ls he anat adaptant al meu gust, per començar no porten ni ou ni llet de vaca, per tan són aptes per gairebé tothom.
Ingredients:
1 poma
75 ml. de xarop d'àgave
75 gr. de farina
50 gr. de farina integral
25 gr. de segó
50 gr. de farina de panís
60 gr. de mantega bio
80 ml. de llet de civada
1 sobre de llevat tipus "Royal"
un pessic de sal
2 cs de llavors


  1. Posarem la llet, el xarop i la mantega al vas i programarem 2 min. a 37º, vel. 2
  2. Hi afegirem el llevat i la poma feta a daus, barrejarem 5 seg. a vel. 4
  3. Hi incorporarem la meitat de les farines (no cal que sigui proporcional, tan sols és per el volum) i programarem 15 seg. i vel 6
  4. Ara hi posarem la resta de les farines amb la sal i ho deixarem fer 3 min., vas tancat i vel. espiga.
  5. L'últim a afegir seràn les llavors, les barrejarem amb el gir a l'inrevés, vel. 1 uns 20 seg.

Deixarem reposar la massa 30 minuts i ja podrà anar al forn, preescalfat a 200º , -quan posem els muffins s'ha d'abaixar la temperatura a 180 º-, en  uns 15 min. estaràn llestos (depenet del forn i del motlle, com més alt més estona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada