22 de juliol 2014

CIGORNS CUITS

Ara sí! els cigrons cuits amb la TMX tal i com havia promès.



Els ingredients:
200 gr. de cigrons en remull de 8 hores
1 ceba
2 fulles de llorer
1 cabeça d'alls
1 patata
1 pastanaga
1 carabassó
1400 ml. d'aigua
50 ml. d'oli AOVE
1 pessic de sal


Posarem al vas l'aigua i programar 12 min. a 100 º vel. 1.
Mentrestant tallarem les verdures i les posarem al cistell amb els cigrons esbandits, l'oli, les fulles de llorer, la cabeça d'alls i la sal  (si es posen les verdures al vas, per aprofitar-les per un puré, a partir d'ara programarem en sentit invers i vel "cullera").
Programarem 30 min. a 100º vel. 2, en acabar aquest temps, si cal, hi afegirem per la boca central 300 ml. d'aigua bullent i tornarem a programar 30 min. a 100 º vel. 2, tornarem a mirar que no falti aigua, en aquest cas farem el mateix: 300 ml. d'aigua bullent i tornarem a programar el mateix (total  90 min. a 100 º vel . 2 o bé sentit invers i vel "cullera" si hem posat les verdures directament al vas.
Ara els cigrons ja haurien de ser ben tous, en cas contrari programarem 15 min. més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada