26 de maig 2013

PA DE PESSIC AL GINGEBRE

Avui tot fent proves i sense pretendre fer cap cosa de l'altra món, m'ha sortit un pa de pessic amb gingebre i ratlladures estil panettone, que em sembla digne de  penjar-lo al bloc, que per cert tinc una mica deixat de la ma de Déu, la cosa està en que ens l'hem menjat tot no en puc penjar cap foto si no és que el torno a fer un dia d'aquests.
Necessitarem:
200 grams de farina blanca
100 grams de farina d'espelta
la ratlladura de la pell d'una taronja i d'una llimona
una cull. postre de gingebre ratllat
100 grams de panses de corint
200 ml. de suc de poma eco
2 ous
2 cull. de concentrat de poma
1 sobre de llevat

Posem la ratlladura, el gingebre i les penses en remull amb una mica de suc de poma.
En un bol hi barregem les farines i el llevat amb els rovells d'ou, el concentrat de poma i la resta del suc de poma.
Batem les clares a punt de neu i les reservem a la nevera
Preescalfem  el forn a 200º
Barregem les fruites amb la massa i hi afegim les clares tot vigilant de que s'integrin a poc a poc.
En un motlle adient hi posem la massa i ho posem al forn, baixant la temperatura a 160º, uns 30 minuts o fins que en punxar-lo amb una brotxeta, ens surti neta; si es fa massa ros i encara no està cuit, el podem tapar perquè
no es cremi.

1 comentari:

  1. Felicitats!! Has guanyat un premi!! passa'l a recollir pel meu blog!!

    http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/07/premi-versatile-blogger.html

    ResponElimina