07 de març 2013

PATATES DE QUARESMA

Estic una mica rovellada pel que fa a penjar receptes, espero retornar a la activitat habitual, de moment aquí us deixo aquesta recepta de Quaresma que no és mès que un bacallà amb patates una mica diferent.


NECESSITAREM:
1 tall de bacallà dessalat per cap
1 ceba de figueres més aviat grossa.
2 patates rodones per a fer-ne medallons.
1 moniato més aviat rodó per als medallons.
Oli d'oliva, sal, pebre vermell en pols i pebre negre en gra
Julivert fresc i farina per al bacallà.

En una paella amb una mica d'oli, hi posem el bacallà enfarinat a foc mig alt perquè s'enrosseixi i un cop marcat el reservem. Pelem les patates,, les tallem a medallons d'un centímetre i les fem enrossir per tandes en el mateix oli del bacallà (si cal n'hi afegim una mica) i les reservem. Fem el mateix amb el moniato i un cop ho tinguem tot , ho tornem a la mateixa paella posant un pis de patates, un amb la ceba crua tallada a llunes i un altra de moniato, ho salpebrem i hi afegim una quantitat generosa de julivert picat, ho tapem i ho deixem coure a foc mig; abans d'acabar la cocció, hi afegim el bacallà i hi posem al damunt un polsim de pebre negre acabat de moldre, ho tapem i amb un no res ja tenim el plat a punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada