03 de desembre 2012

TRUITA DE RIU AMB TIMÓ

Com que tenia unes truites que ahir mateix vaig treure del congelador, i vès! bé les havia de fer; m'he dedicat a buscar una recepta diferent de com les faig normalment. He trobat aquesta recepta en un bloc, i com sempre la he feta a la meva mida (mes que res perquè em faltava algún ingredient), així que, ha quedat de la següent manera:
3 truites de riu (una per cap)
unes branques de timó fresc
un grapat de panses i
un de pinyons
sal, pebre, oli d'oliva i mantega
farina
timó per empolsar.

Primer que res, salem i empebrem les truites i les farcim amb les branques de timó. Posem una paella al foc amb l'oli d'oliva, enfarinem les truites i les fem enrossir, en pic són rosses, les reservem; mentrestant engegem el forn perquè s'escalfi i en una plàtera untada amb una mica de mantega hi posem les truites bò i rosses i al damunt hi escampem les panses, els pinyons i el timó, hi afegim al damunt l'oli de fregir les truites i ho posem uns 10 minuts al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada