15 de desembre 2012

ARRÒS AMB LLENTIES I RAJADA

Penjaré aquesta recepta aquí i a l'altre bloc, el dels tàpers, perquè també és adient de fer-ho.
Des que he de pensar en cuinar per endur, les meves receptes estàn més pensades per als tàpers que no pas avans; aixçi que aquí deixo aquesta recepta d'arròs, de llenties, d'arròs, bé qui sap.
Necessitarem:
Arròs cuinat
Llenties cuites
1 ceba
2 talls de rajada
Tomàquet
1 grà d'all
Partirem d'una base d'arròs ja cuit -sigui blanc o integral, el cas és que ja no calgui coure'l-.
en una paella amb una mica d'oli, hi posarem la ceba tallada ben menuda a foc mig-baix, fins que es faci transparent i en aquest punt hi afegirem la rajada i la deixarem coure.
Retirem el peix i hi afegim l'all trinxat ben menut i el tomàquet ratllat, per fer-ne un sofregit; en pic sigui cuit, hi afegirem l'arròs i les llenties, el deixarem un moment perquè tot agafi els sabors tot remenant i a última hora hi afegim la rajada al damunt, mirant que no se'ns desfaci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada