03 d’agost 2012

PASTIS DE FORMATGE TENDRE I AMETLLA

Mmmmmm!, espero que sigui el què digueu quan el proveu, a casa els ha agradat, no sé si massa, però en preguntar han dit que sí (potser per quedar bé), el cas és que ha "desaparegut" en un tres i no res.
El pastís d'avui, és un mix entre alguna recepta que he vist per alguna banda i creació pròpia. Si no fos aixi, ja no sería jo.

Bé els ingredients son els següents:
250 gr. de formatge tendre (jo he fet servir el que compro al Rostoll -Ecològic i de proximitat-)
2 ous (del Rostoll)
2 cull. soperes de pols d'ametlla
2 cull. de postre de mel
3 o 4 galetes tipus Digestive, les que el motlle necessiti per tapar el fons.


En un bol s'hi posen els rovells i es deixaten, a part amb una forquilla es trinxa el formatge fresc i s´hi afegeix junt amb la ametlla i la mel.
Es baten les clares a punt de neu i s'hi incorporen.
Mentre preparem tot plegat es posa el forn a 180º mida dalt/baix perquè en enformar sigui calent.
En un motlle rodó, s'hi posa la galeta trinxada (no cal afegir-hi mantega ni res, la massa ja queda prou líquida i s'hi beu), s'hi afegeix la massa i s'enforna uns 25', en acabar, s'apaga el foc, i es deixa refredar a dins del forn. Quan sigui tebi, es treu i es desmotlla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada