17 d’agost 2012

CROQUETES DE LLAVORS, PASTANAGA I FORMATGES

Aquesta és una variant d'una recepta publicada ja fa temps,en la que s'hi han variat alguns ingredients, com per exemple quantitats i s'hi ha suprimit el carabassó. Així que ha quedat d'aquesta manera:
Ingredients:
150 gr. de formatge fresc
formatge provolone ratllat
3 cull. postre de llevad. de cervesa
2 cull. soperes de flocs de civada
1 pastanaga grossa
1 ceba mitjana
2 cull. soperes d'ametlla laminada
1 cull. postre lllavors de lli
1 cull. postre de llavors de sèsam torrades
un all i julivert
oli, sal i pa ratllat per fregir.
Trinxarem amb una forquilla el formatge fresc i hi afegim el provolone ratllat, tot seguit hi incorporem la pastanaga ratllada i la ceba tallada ben menuda i ho barregem bé. Hi afegim les llavors i la ametlla laminada, la llevadura de cervesa i finalment els flocs de civada fins que agafi una textura adecuada per a fer-ne croquetes, s'hi pot afegir una mica de picada d'all i julivert per agafar cremositat i ja se'n poden fer les croquetes, que les enfarinarem amb el pà ratllat i tot seguit es poden fregir amb el foc una mica viu perquè enrosseixin bé però sense cremar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada