08 de juliol 2012

CARBASSÓ RODÓ FARCIT AMB VERDURES

Aquesta setmana, al Rostoll ja es podien demanar carbassons rodons;així que per aquest diumenge, els he farcit de verdures i formatge de cabra, i han servit com a entrant de plat de festa, han quedat molt vistosos. Tot el què es pot buidar i farcir amb altres ingredients, dóna molt de joc. Per fer-los he fet servir els següents ingredients:
1 carbassó rodó per cap
1 pastanaga grossa
1 ceba mitjana
formatge de cabra
fulles fresques de menta
un grapat de pipes de carbassa
sal, oli AOVE i curri.
Primer que res tallem la tapa dels carbassons, els buidem i en reservem la polpa. En una olla amb aigua, es posen a coure al vapor els carbassons salats i empolsats per dins amb curri uns cinc minuts, i es reserven. En una paella amb una mica d'oli i amb el foc mig, s'hi posa la ceba tallada petita, quan comença a transparentar, s'hi afegeix la pastanaga tallada en juliana menuda, i quan aquesta ja és una mica tova, s'hi incorpora la polpa de carbassó també ben petita, ara es sala i s'empolsa amb curri,i s'hi posen unes fulles de menta i es deixa acabar de coure.
en una platera per al forn, hi posarem els carbassons bo i farcits de la següent manera:, primer una mica de verdures seguit d'unes virutes de formatge de cabra i acabarem d'omplir amb verdures, unes pipes de carbassa i per acabar una mica de formatge ratllat, ho posem a gratinar uns minuts fins que el formatge sigui fós i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari