25 de juliol 2012

AMB L'EMPORDÀ

Malauradament avui toca parlar dels focs de l'Empordà. Encara recordo com em saltaven les llàgrimes de menuda en veure cremar dia i nit el Collbaix (Bages, dècada dels 70) a pocs, molt pocs quilòmetres de casa des del terrat de casa on els pares hi feien de masovers. Penso en la impotència que han viscut tota la gent de l'Empordà en veure el mateix espectacle i no puc més que solidaritzar-me amb ells.
Des d'aquest  bloc de cuina, i amb la modesta aportació d'una recepta DOEmpordà, intentarem retre homenatge a tots els qui han participat en apagar aquest voraç incendi.
Bé, sé que des d'aquí em pot costar producte amb aquest DO, però ja ho diuen "A Sants i minyons, no prometis si no dóns", per tan el primer serà aconseguir els ingredients, i el següent fer la recepta, que segurament serà un empedrat, ja us n'aniré fent cinc cèntims..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada