18 de juny 2012

ARRÒS AMB VERDURES PRIMAVERA


http://www.flickr.com/photos/albamolera/
Ingredients:
200 gr. de faves amb tavella
2 carxofes
1 ceba tendra
2 alls tendres
1 pastanaga grossa
250 gr. de xampinyons
2 ous durs
300 gr. D'arròs
caldo vegetal, oli d'oliva, curri.

Tallem les tavelles en tres o quatre trossos, les carxofes a octaus i la pastanaga en una juliana més aviat gruixuda. Els xampinyons els fem a làmines.
En una olla amb una mica d'aigua, blanquejarem les faves perquè perdin una mica el gust tan fort que tenen i les reservem. 
Posem oli en un wok on treballarem tota la resta del plat i hi enrossim a foc mig les carxofes i les reservem; hi posem les pastanagues tallades i hi afegim la ceba a llunes i ho tapem fins que la ceba sui, a les hores hi afegim els xampinyons, ho rectifiquem de sal i ho tornem a tapar. 
En ser tot cuit hi afegim l'arròs i les carxofes,hi donem un parell de voltes abans d'afegir-hi el caldo i les faves i ho deixem coure el temps que necessiti l'arròs. Abans de servir s'hi afegeixen els ous durs tallats pel mig o a quarts,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada