09 d’abril 2012

ARRÒS DE BACALLÀ DESSALAT I PUNTES DE CALAMARS

Aquest arròs ha estat una improvització amb un bacallà dessalat que va quedar de fer una esqueixada, però va passar la prova de degustació, així que aquí os el deixo;
Necessitareu:
1 tall de bacallà dessalat a daus.
Puntes i potes de calamar
4 alls tendres
1 porro
1 ceba
1 tomàquet
1 tassa de cafè, d'arròs per cap.
oli d'oliva AOVE, sal i una branca de julivert.
Talleu ben menuts la ceba, el porro i els alls tendres i poseu-los en una paella amb oli calent a foc mig, tot seguit hi afegiu el tomàquet ratllat i el bacallà enfarinat i ho deixeu fer uns minuts, ara hi afegiu les puntes de calamar i ho deixeu acabar de fer. Tot seguit hi afegiu l'arròs i l'aigua (primer l'arròs), ara és l'hora de rectificar de sal, ho deixeu uns 20 minuts i abans d'apagar el foc hi trinxeu el julivert per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada