25 de desembre 2011

PATÉ O PASTA UNTABLE DE PEBROT ESCALIVAT

Aquest paté el vaig fer servir ahir vigilia de Nadal per farcir unes tartaletes i la veritat és que va quedar força bò, per tan es mereix que l'anoti a la meva llibreteta i que el penji en aquest bloc com a recordatori per a posteriors ocasins, bé els ingredients són els següents:
2 pebrots escalivats
10 o 12 nous del país
1 ceba de figueres grossa
sal, oli d'oliva i pebres.
Primer que res, escalivar els pebrots, i quan siguin ben freds pelar-los i reservar-los. Tallarem la ceba a llunes ben primes i la caramelitzarem (sense sucre), a foc ben baix fins que sigui ben toba i una mica daurada, ara hi afegim el pebrot i rectifiquem de sal i pebres(això ho deixo al vostre gust, jo hi he molt una mica de pebre negre).
Ho posem tot plegat en un pot per a la batedora afegint-hi les nous i ho triturem fins que ens quedi la consistència d'un paté, si cal s'hi pot afegir una mica d'oli per a fer una pasta més untable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada