23 de setembre 2011

GALETES DE FLOCS I QUINOA

Els cereals inflats mai han estat cap sant de la meva devoció, però en forma de galeta o de barreta és una manera de incloure'ls a la meva dieta. Jo ho faig així:
3 cullerades soperes de farina d'espelta
5 cull. sop. de flocs de civada
3 cull. sop. de quinoa inflada amb mel
3 cull. de margarina de soja
2 cull. de mel
1 cullerada de postre de canyella en pols.
En un bol s'hi barregen tots els ingredients, tenint present que la margarina ha de estar en textura pomada. Pre escalfar el forn a 180º i un cop calent posar-hi la barrega (jo ho poso dins de motlles per a muffins o madalenes i així ja queden unes raccions com de galeta) i deixar-la coure uns 15 minuts. Treure-la i esperar que es refredi per desmotllar, quan es refreda, agafa còs, cosa que quan s'acaba de coure encara no té.
Es pot fer amb qualsevol motlle de la forma que li volguem donar, fet d'aquesta manera no cal res mes que omplir els motlles fins al gruit que volguem que tinguin, tenint en compte que aquesta massa no creix en coure's.
D'aquí en surten entre dotze i quinze galetes fetes dins de motlles per a madalenes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada