13 de setembre 2011

FORMATGE VEG DE FRUITS SECS

Un pastís amb textura de formatge semi-curat que dóna molt joc als àpats, pot perfectament acompanyar una amanida, com també es pot fer servir d'embotit amb un pà amb tomàquet; aquí teniu la llista d'ingredients

1 tassa de nous, avellanes, nous de macadamia, o altres.
1 cullerada de suc de llimona
1/4 de tassa de llev. de cervesa
1/2 cull. de pebre vermell
1/2 cull. de sal
1 ceba
1/2 tassa d'aigua
agar-agar
Barrejar tots els ingredients excepte l'aigua i l'agar agar en la batedora fins a tenit consistència de crema (això ja és un paté deliciós). Per fer cuallar la crema, posarem al foc l'aigua i l'agar agar perquè se'n faci una gelatina, un cop feta es passa juntament amb el paté a un motlle i es barreja bé, es deixa refredar i es posa a la nevera, es deixa cuallar (entre 6 i 8 hores per anar bé), i ja es pot fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada