29 d’agost 2011

ORADA MARINADA A LA PLANXA

La orada és un peix que segons com es cuini queda una mica estopenc, però marinat prèviament li dóna un perfum que la fa molt melosa, ha estat una decisió encertada fer aquest marinat, si senyora!
2 orades obertes a filets i sense espina.
2 grans d'all
julivert
oli d'oliva
curri, sal i pebre negre.

Posar les orades a marinar unes dues hores a la nevera de la següent manera:
salar i empebrar les orades, afegir-hi els grans d'all filetejat, l'oli d'oliva, el julivert trinxat i el curri, tapar-ho i deixar-ho a la nevera unes dues hores
En una planxa de ferro calenta, posar-hi els filets primer per la banda de la pell i després per l'altra costat amb un foc mig, i si cal posar-hi un raig d'oli per sobre perquè el peix no s'agafi, deixar que s'enrosseixin una mica tan per l'una banda com per l'altra.
Avui els he servit amb uns calçots d'acompanyament, o acompanyant uns calçots, com es vulgui. La salsa romesco hi va de meravella amb el peix, i els calçots també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada