21 d’agost 2011

NUGGETS DE FORMATGE FRESC I VERDURES

Aquesta recepta com tantes altres la he fet a la meva manera, inicialment no anava ni amb llevadura de cervesa ni amb flocs de civada, entre altres, però ha tingut èxit a taula i per això la incorporo tal i com jo la he fet.
Els ingredients són:
1 formatge fresc tipus Burgos
2 pastanagues
1 carabassó
1 ceba grossa
llevadura de cervesa
flocs de civada
oli d'oliva, sal, pebres, pà ratllat i llavors de sèsam

En un bol suficientment gran, hi trinxarem el formatge, i hi afegirem la pastanaga ratllada, el carabassó sense pell i tallat ben menut i la ceba tallada ben petita , val a dir que les verdures s'hi posen crues, un cop tot junt, ho salem i salpebrem al gust i hi incorporem dues cullerades de llevadura de cervesa i els flocs suficients per espessir la massa. En un plat apart preparem la farina de rebossar amb el pà ratllat (jo utilitzo llesquetes de pà torrat d'espelta) i les llavors, fem unes boletes amb la pasta, la enfarinem i li donem forma plana amb el palmell de la mà i es posen al foc en una paella amb oli calent, es deixen enrossir a foc mig-alt per les dues bandes i es poden servir, es poden acompanyar amb una salsa de poma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada