17 d’agost 2011

MASSA PER A ARREBOSSAR VERDURES

Seguint amb el meu tarannà, he de fer variacions a les receptes conegudes, cosa que fa que a vegades em surti alguna genialitat (no ho dic jo, si no els quins ho proven que bàsicament son els de casa). En aquest cas, he intentat de preparar una massa una mica diferent per a les verdures, i ha quedat força bé; els ingredients son ben pocs, però elresultat és atractiu:
Farina -integral, blanca, d'espelta o de kamut, la que agradi.
Sifó fred de nevera
Coco ratllat, sal marina i llavors de sèsam torrades.
Senzill, es barregen tots els ingredients secs, i s'hi va afegint sifò fins a aconseguir una textura de crema suficient com perquè les verdures en quédin impregnades, però que no regalimi; es fregeix en abundant oli ben calent i esdeixen escórrer damunt d'un paper absorvent per a treure l'excés d'oli.
Queda millor amb les verdures talades a làmines ben fines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada