13 d’agost 2011

ARRÒS MIXTE

Aquest és un arròs que he fet sense saber si els sabors si deien els uns amb els altres, però ha passat la prova amb escreix, per tan n'anoto la recepta per a posteriors ocasions; els ingredients són:
300 gr. d'arrós
1 plata de xampinyons en botó
200 gr. de gamba crua pelada
250 gr. de petxines
1 ceba
1 tomaquet madur
2 grans d'all
julivert, oli d'oliva i sal.
Posem les petxines amb aigua i sal uns minuts perquè escupin la sorra, tot seguit les netejem i les fem obrir al vapor, les reservem i en guardem el caldo.Netejem els xampinyons i els tallem a octaus; en una paella amb una mica d'oli hi posem els alls trinxats menuts i els xampinyons, a mig fer hi afegim el julivert també tallat ben menut, quan son cuits es reserven. Tot seguit saltegem les gambes en la cassola on s'hi farà l'arròs amb una mica d'all, i també les reservem, tallem una ceba a daus ben menuts i es sofregeix, tan bon punt agafi una mica de color, hi afegim el tomaquet ratllat, sense pell ni llavors i en estar el sofregit, hi afegim l'arròs perquè s'enrosseixi; hi afegim el suc de les petxines, els xampinyons, les gambes i les petxines, afegirem l'aigua necessària i rectificarem de sal, deixem coure uns 15 minuts fins que l'arròs estigui cuit, i Bon Profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada