08 de juliol 2011

TRUITES AMB FRUITA

Bé, inicialment aquesta recepta tal i com la vaig llegir, va amb plàtan, però també hi ha d'altres fruites que poden acompanyar aquest peix, per tan genèricament fruita és el més correcte per l'enunciat, jo faré servir pinya natural que m'encanta, començo amb els ingredients.
1 truita de riu per cap
Pebre negre
1 ceba
2 grans d'all
1 pebrot vermell
1 rodanxa de pinya per cap
mantega i oli d'oliva.
All, julivert i oli.
En una paella amb l'oli, sofregim la ceba tallada ben menuda,quan estigui una mica tova hi afegim el pebrot talat a juliana i els grans d'all a lamines. En una altra paella hi fem fondre la mantega a foc mig amb un rajolí d'oli perquè no es cremi, i hi afegim la pinya tallada a tires d'un dit, quan enrosseixi la apartem; enfarinem una mica la truita, desempolsant l'excés (nomès s'enfarina perquè no agafi un excés d'oli i perquè faci una pel-lícula rossa en coure's), per tan salem, empebre, i enfarinem la truita abans de fregir-la i un cop cuita la afegim a les verdures, hi posem la pinya al damunt i ho acabem amb un raig d'all i julivert ben picat, parem el foc, tapem i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada