02 de juliol 2011

SIPIA "BRUTA" SENSE RES.

Bé sense res tampoc, amb ben pocs ingredients, però alguna cosa hi ha a més de la sipia. Comencem doncs amb els ingredients necessaris:
1 sipia bruta sense salsa ni tinta.
1 ceba
1 llimona
oli d'oliva
sal grossa
all i julivert
Farem netejar la sipia i en desestimem tan la salsa com la tinta i la tallem a quadrets grossos (n'han de sortir 6 o 8 depenent de la sipia) i els marquem emb el ganivet. Els posem a marinar una estona amb el suc de la llimona; mentrestant fem un all i julivert i el reservem.
Posem una paella al foc amb una mica d'oli i hi fem fer una ceba tallada a llunes a foc baix perquè es torni ben toba, quan està al punt hi afegim la sipia i ho tapem fins que faci força suc; ara és l'hora d'afergir-hi l'all i julivert que haviem fet i rectifiquem amb sal grossa; ho deixem destapat a foc ben bais fins que es begui tot el seu suc, us prometo que queda ben toba i saborosa sense gaire cosa afegida. A casa els encanta!! i a mí també perquè queda molt bona i porta poca feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada