17 de juliol 2011

MANICOTTI FARCITS

Farcir pasta grossa com aquesta, és d'allò més senzill, la pasta ho admet gairebé tot, per tan encara que els ingredients no siguin talmen com els de la recepta, també s'hi val; en aquest cas però he fet servir el següent:
Ingredients per al farciemnt:
1 ceba grossa
2 pastanagues
1 carabassó
1 llauna de tonyina a l'oli d'oliva.
oli d'oliva, curri, pebre negre i sal.
Una salsa de tomàquet i tahin.
Per a la bexamel:
Mantega no hidrogenada
Oli d'oliva
Farina
Llet formatge curat ratllat.
per a coure la pasta:
4 manecotti per comensal
2 litres d'aigua
2 fulles de llorer
sal grossa.
Primer que res s'han de coure els manicotti en una olla amb l'aigua bullint, les fulles de llorer i la sal grossa , una mica menys del recomanat al paquet, perquè després l'enfornarem; els reservem per a farcir-los amb les verdures.
Tallem la ceba a daus menuts i la posem al foc amb una paella amb oli d'oliva, tot seguit hi afegim la pastanaga ratllada i el carabassó en juliana; a mig coure, hi afegim la sal, el curri i el pebre negre. Farem una salsa amb tomàquet i tahín prou generosa per a incorporar-la a les verdures.Quan està cuit i una mica fred hi afegim la tonyina trinxada i ho barregem.
En una plata per anar al forn untada amb una mica d'oli hi anem posant els manicotti farcits amb la barreja procurant d'encabellar.los l'un amb l'altre.
A part fem una bexamel procurant que quedi lleugerament clara com perquè es pugui filtrar entre la pasta i hi ratllem el formatge al damunt.
Ho gratinem fins que agafi color i ja està llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada