14 de juny 2011

HAMBURGUESES DE MILL

Una altra forma de prendre mill, és com a hamburguesa així se'l pot acompanyar amb una amanida, tot i que s'ha de tenir en compte que encara que la presentació sigui en forma d'hamburguesa, no es pot considerar que estiguem prenent cap més forma de proteïna que la de la que se li afegeixi en la elaboració, doncs el mill en sí no es pot considerar proteïna. Dit això passo a enumerar els ingredients que necessitarem:

125 gr. de mill prèviament cuit.
200 gr. de ceba
1 pastanaga mitjana
20 gr. de llavors de sèsam torrat
1/2 cull. postre de gingebre
1/2 cull. postre de curri
1 cull. postre nori en flocs
oli d'oliva, sal marina.
Després de coure i reservar el mill, tallarem la ceba ben menuda i es posa a coure a foc ben baix fins que queda ben rossa, a les hores s'hi afegeix la pastanaga ratllada i tot seguit la resta d'ingredients excepte el mill, quan la pastanaga ja està cuita s'hi afegeix el mill i es remena.
Apagarem el foc i ho deixem refredar per no cremar-nos al manipular. Amb una cullera sopera agafarem mides complertes que en farem pilotes i els donarem forma d'hamburguesa; per donar més consistència es poden passar per pà ratllat i es posen a coure en una paella amb un rajolí d'oli.
Acompanya molt bé una amanida de fulles amb un marinat de tofu a daus, que les complementarà perfectament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada