02 de juny 2011

BASE VEGETAL PER PIZZES, QUIXÉ O CUSCÚS

Empesa per la improvització al voler afegir a un cuscús unes verdures per acompanyar-lo, trovo que aquesta combinació ha sorprès agradablement, tant, que es pot tenir en compte per a diferents usos, per tan com sempre faig, la apunto aquí, no fós que oblidi quines verdures he fet servir, que son:
2 cebes
1 porro
Pinya natural
3 rodanxes de gingebre fresc
1 manat d'espàrrecs de marge
sal, pebre, oli d'oliva i curri.
Tallarem totes les verdures ben menudes i les posarem en una paella amb una mica d'oli per aquest ordre: primer la ceba, quan sigui una mica tova, hi afegirem el porro aprofitant-ne tot el què es pugui, ho deixarem coure una mica i tot seguit, la pinya a juliana, les rodanxes de gingebre i els espàrrecs tallats petits, ho salem i empebrem i ho deixem a foc mig i tapat fins que els espàrrecs siguin al dente, ara ja es pot servir com a acompanyament o si es vol per omplir una quiche. Acompanyant un cuscús ha quedat molt bé,  no hem necessitat cap altra salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada