17 de juny 2011

TALLARINS AMB TAHIN I PATÉ D'HIZIKI

Uns tallarins senzills de fer, però que dónen un resultat fantàstic, potser el més laboriós sigui el paté però vistos els resultats, val la pena tenir-ne sempre de fet a la nevera.
Per al paté necessitarem:
50 gr. d'algues hiziki
2 pastanagues
1 ceba
1 cull. petita de llavors de sèsam.
oli d'oliva.
Sal i pebres
Posem les algues en remull  15 minuts i reservem sense llençar-ne l'aigua. A part, en una paella amb una mica d'oli,  hi posem la pastanaga i la ceba ratllades, la fulla de llorer i les algues i ho deixem que es faci tou a foc mig i tapat i a ultima hora retirem el llorer i hi afegim el tamari.
Passem el sofregit per la batedora, afegint-hi si cal una mica de l'aigua del remull, procurant que ens quedi una pasta untable, ho rectifiquem si cal de sal i pebres, hi afegim les llavors una mica torrades i ja està llest per acompanyar els tallarins o bé per untar unes llesques.
Si ha de servir de base de sofregit per als tallarins, millor que quedi una mica més caldós afegint-hi una mica més de l'aigua del remull, si és per untar, no cal.

Per als tallarins necessitarem:
400 gr. de tallarins
sal grossa, oli d'oliva, 1 fulla de llorer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada