15 de maig 2011

SALMÓ AMB VERDURES AL FORN

Aquest és un plat de salmó que queda molt suau, el greix del peix blau es fon de tal manera que més sembla lluç que no pas salmó, potser sigui haver-lo fet primer a la paella amb oli d'oliva el que l'ha privat de tornar-se a beure el seu oli greixós, el cas és que ha quedat molt fi i molt melós.
Necessitarem
1 filet de salmó a talls
farina, oli d'oliva, sal i pebre.
2 cebes
2 pastanagues
1 carabassó
2 tomàquets
virutes de parmesà.
Salar, salpebrar i enfarinar el salmó i posar-lo a coure en una paella amb oli d'oliva a foc mig per sellar i enrossir el peix; tan bon punt està, es retira i reserva. En el mateix oli s'hi posa la ceba tallada menuda, la pastanaga també menuda, el tomàquet a daus, bo i pelat i sense llavors  i per últim el carabassó també a daus però sense pelar i es deixa tot plegat fer la xup xup fins que quedi tou.
En una platera per anar al forn, s'hi posa el salmó, les verdures i al damunt les virutes de formatge, es posa a gratinar uns minuts fins que el formatge sigui fos i ja es pot servir. Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada