08 de maig 2011

LLIBRETS DE SEITÀ AMB FORMATGE DE TOFU A LES FINES HERBES

Tal com si féssim llibrets de llom amb formatge, aquesta serà una recepta adaptada per a dietes vegetarianes, doncs m'agrada de reinventar receptes conegudes amb ingredients més adients a dietes amb poca o gens de proteïna d'origen animal i per tant molt més digeribles.
Necessitarem:
8 talls en llibre de seità
4 talls relativament prims de tofu a les fines herbes (per farcir)
1 ou
pà ratllat
oli d'oliva
S'han de farcir els talls de seità amb el tofu tallat primet, tal com si fós el formatge per farcir; en un plat a part batrem l'ou, salar el seità, passar-lo per l'ou i per pà ratllat. En una paella amb una mica d'oli d'oliva, anirem posant els talls prèviament rebossats i els deixarem fer rossos; es retiren tan bon punt estiguin i es posen en una plata amb un paper de cuina per l'excés d'oli de fregir i ja es pot servir ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada