11 de maig 2011

COCA DE VIDRE

Una coca de vidre és una llaminadura per acompanyar els esmorzars, i a la vegada és una coca facil i ràpida de fer, de fet aquesta serà la meva primera "experiència" amb aquesta coca, espero que el resultat sigui una coca tan bona o millor que la que es pot trobar als forns, per tan
Necessitarem:
300 gr. de farina
15 gr. de llevat
1 vas d'aigua
una mica d'anís
2 cull. d'oli d'oliva
sucre per empolsar
1 cull. cafè de sal
Fer la massa amb la farina, el llevat, la sal i l'aigua, si mentre amassem ho necesita rectificar l'aigua o la farina fins que ens quedi una bola compacta i deixar reposar una mitga hora fins que pugi.
Si cal dividir la massa en dos per treballar coques ben fines amb el curró, una bona idea és pensar en fer peces individuals; i posar-les ben estirades i primes en una plata per al forn damunt d'un paper de forn, untades amb oli i el sucre per sobre.
Com que són molt ràpides de fer, amb uns 15' a 180º n'hi ha ben bé prou, es retiren i tot seguit s'hi posa un rajolí d'anís, es deixen refredar en una reixa a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada