15 de maig 2011

AMANIDA CESAR VEGETARIANA

Com sempre, adaptant receptes per a poder-les seguir posant a taula i disfrutar-ne.
Per a la amanida, necessitarem:
1 tofu a les fines herbes
2 llesques de pà
formatge parmesá a virutes
fulles variades per amanir
tomàquets xerri
1 ceba
Per a la salsa, necessitarem:
1 rovell d'ou
50 gr. de parmesà
1 grà d'all
1 cull. mostassa
vinagre de xerès o bé tamari
1 cull. suc de llimona
oli d'oliva i un pessic de sal.
Fer daus del tofu i enrossir-los amb una mica d'oli, reserver-los i fer el mateix amn el pà; en una plata hi posarem la ceba tallada ben menuda i la resta d'ingredients, esperant fer la salsa per abocar-la al damunt.
Fer una salsa amb els ingredients esmentats i abocar-la al damunt de la amanida, remenar bé perquè s'emulsioni tot abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada