10 d’abril 2011

POP (GALLEG) "AL MEU AIRE"

Ingredients:
Pop cuit i trocejat
Oli d'oliva
1 branca de romaní
2 grans d'alls
Pebre vermell
Julivert fresc i fonoll
Sal grossa de cuina
Es posa l'oli a confitar amb els alls partits pel mig i el romaní uns deu minuts amb el foc ben baix; colarem l'oli i el tornarem al foc, sempre a una temperatura baixa, on hi afegirem el pop perquè s'impregni dels aromes, un parell de voltes i apaguem el foc, ho deixarem refredar en el mateix lloc.
Un cop fred, el rescatem de l'oli, encara que no cal escórrer del tot perquè es interessant que ens hi quedi una mica d'oli per al marinat, i hi afegim el pebre vermell, la sal grossa, i el julivert i el fonoll trinxats ben menuts; es deixa marinar en aquesta salsa entre una hora i una hora i mitja, i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada