08 d’abril 2011

CROQUETES D'ESPINACS I POMES

Aquestes croquetes no son "meves", però els he variat els ingredients per allò de fer-les amb el què tinc a mà, i tot i que no crec haber-les variat massa, si que els he estalviat les farines en benefici dels flocs de cibada, entre altres.

Ingredients:
300 gr. d'espinacs, millor frescos.
200 gr. de flocs de civada
2 pomes al forn
una mica de caldo de verdures(jo he fet servir el que va resultar de preparar seità)
farina de cigrons
xampinyons
cebes, porros i alls tendres
pinyons, pà ratllat, alls, julivert fresc, oli d'oliva, sal i pebre.
En una paella enrossim els pinyons amb una mica d'oli, i reservem en un bol; en el mateix oli hi fem reduïr els espinacs amb un grà d'all trinxat i un cop cuits, els tallem menuts i els afegim als pinyons.
A part remullem els flocs de civada amb una mica de caldo de verdures i hi afegim les pomes ja cuites i xafades, farem els xampinyons tallats a làmines i menuts amb all i juliver, n'apartem per al acompanyament, i la resta els afegim a la massa junt amb la farina de cigrons i s'hi afegeix pà ratllat per espessir, se sala i s'empebra i ja se'n poden fer les croquetes que les fregirem amb oli  arrebossades amb pà ratllat.
Tallem la ceba ben menuda i es posa a coure amb el foc baix, a mig fer s'hi afegeixen els alls tendres i el porro i se serveix com a acompanyament junt als xampinyons restants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada