20 de març 2011

CEBA CARAMELITZADA

Aquest acompanyament tan senzill combina molt bé amb el tofu, és un contrast de sabors que li escau força .
De fet aquesta recepta generalment es fà amb panses, però donat que a casa hi ha qui no li agraden les panses la he fet amb figues i ha agradat, per tan així es queda.
Ingredients:
3 o 4 cebes tendres
alls tendres
oli d'oliva
6 o 8 figues seques depenent de la mida

En una paella amb oli hi posem la ceba tallada al gust (jo la faig a làmines ben fines) i es fa coure ben a poc a poc, a mig coure, és a dir quan ja es comença a estobar i a acolorir s'hi afegeixen els alls laminat  i les figues tallades menudes, i a partir d'ara es va remenent perquè el sucre entri a tot arreu i no s'agafi, quan les figues son tobes ja han deixat la seva dolçor,i es pot retirar del foc.

.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada