04 de febrer 2011

Pèsols amb salmó fumat

Un àpat ràpid de fer i que substitueix als pèsols amb pernil, per qui no mengi carns, com és el cas.
Ingredients:
1 llauna de pèsols
1 paquet de salmó fumat
2 grans d'all
Oli d'oliva
Sucre morè
Sal

Jo no utilitzo mai pèsols congelats, fora temporada quan no se'n troben de naturals, m'agrada més els de conserva, trobo que no desmereixen tant.
Bé, comencem; en una paella amb una mica d'oli d'oliva i el foc mig, enrosseixo els alls tallats menuts, quan agafen una mica de color, hi afegeixo els pèsols amb un polsim de sucre morè (si son de conserva o no son de mena dolços), quan ja gairebé està, al damunt hi afegirem el salmó a tires nomes a l'ultim moment perquè deixi anar l'aroma del fumat, una ultima volta, i ja està el plat llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada