17 de febrer 2011

Gelatina de maduixes i nous

Una gelatina de fruites es pot fer tot l'any fent servir preferentment les fruites de temporada, ara com que les maduixes ja comencen a arribar, prepararé una gelatina amb agar-agar de maduixes amb un toc de fruita seca que potser li donarà un altre color i aroma.
Ingredients:
150 gr. de maduixes
100 gr. de nous
200 gr. de sucre morè
200 cl. d'aigua
agar-agar

Partim les maduixes ben menudes i les apartem, partirem les nous en una batedora que quedin menudes per a caramel·litzar-les.
En una paella amb el foc mig hi posem una mica de sucre i les nous fetes miques i ho anem remenant perquè s'impregnin del caramel. Ho retirem del foc
En un pot al foc hi posem l'aigua, dues cullerades de sucre i l'agar-agar i ho anem remenant fins que es desfaci (també podem fer servir l'agar-agar en pols), quan està desfet del tot, ho retirem i deixem refredar la gelatina per a incorporar-la amb les maduixes i les nous quan estigui a temperatura ambient.
Ho posem tot en un motlle per anar a la nevera,o bé en motlles individuals i l'hi deixem reposar unes hores fins que es prengui.
Ja tenim unes postres!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada