02 de febrer 2011

TOFU MENUT AMB PURÉ DE PATATES

Aquest dimercres faré un tofu “mediterrània”.

1 pastilla de Tofu.
2 patates
Orenga, romaní, pebre blanc.
Oli d'oliva, sal i curri per bullir les patates.
Pebre vermell, formatge en pols i mantega per les patates xafades
Primer que res faig el tofu a daus i el poso a marinar amb oli d'oliva, romaní, orenga i pebre blanc.
Les patates senceres i amb pell les poso a bullir amb aigua, sal i curri (espero que al bullir els entri una mica l'aroma del curri, a veure que passa).Fer bullir les patates amb pell, evita que es perdi el midó, i fa que quedin més gustoses.
Un cop cuites(se sap que són cuites si al punxir-les amb una broxeta, es poden traspassar facilment), fredes i pelades, les xafo amb una forquilla, i hi afegeixo mantega, formatge en pols i pebre vermell.

Saltejo amb poc oli els daus de tofu, els retiro i en la mateixa paella, aprofitant la mica de l'aroma que deixa, hi enrosseixo una mica les patates, i llest.
Ja et diré si ha agradat,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada