30 de gener 2011

Espirals de colors amb pomes i curri

Ingredients:
Aigua, sal i 1 fulla de llorer per fer bullir la pasta
1 paquet d'espirals
1 ceba
2 grans d'all
2 pastanagues
2 pomes vermelles
1 tomàquet
1 carabassó.
1 cullerada de postre de curri
sal i pebre
orenga
formatge ratllat.

Posar a bullir les espirals amb força aigua, la sal i la fulla de llorer.

En una cassola amb oli sofregir la ceba ben menuda i l'all a làmines i quan agafi una mica de color. tot seguit afegir-hi la pastanaga ratllada, la poma ratllada, el tomàquet tallat ben menut sense pell ni llavors i el carbassó a dauets sense pelar.
A mig coure hi afegirem l'orenga i el curri.

Quan sigui tot cuit, en una plata per anar al forn ho barrejarem tot amb la pasta i ho gratinarem amb el formatge ratllat pel damunt.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada