08 de febrer 2010

Arròs i llenties amb petxines.

Ingredients:
Arròs, llenties, petxines.
Per al sofregit:
Tomàquets, oli d'oliva, ceba, aromàtiques(orenga, romaní) i una cullerradeta de tahin
Per al brou de les llenties:
1 pastanaga,1 ceba de figueres, api, 1 tira d'alga Kombu, 1 patata petita, 1 porro.
A mès de:
1 fulla de llorer, un parell de grans d'all.
Es fan bullir les llenties amb les verdures i les algues i es reserva.
Rentarem l'arròs un parell de vegades per treure-li part del midó, i es cou a part, junt amb un grà d'all i una fulla de llorer, i també es reserva.
Farem un sofregit amb una mica d'oli d'oliva i hi enrossirem la ceba tallada al llarg,
s'aparta i s'hi desfà el tahin, hi afegirem el tomàquet ratllat, i la ceba daurada i quan gairebé es cuit, hi farem obrir les petxines.
Quan les petxines son obertes, s'hi afegeixen l'arròs, i les llenties amb les seves verdures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada